Håndværkerrengøring – Pris på rengøring efter håndværkere

Få en pris på håndværkerrengøring med det samme, ingen ventetid og ingen tilbud, bare håndværkerrengøring til en fast pris. Udfyld relevante oplysninger som areal, hvor i huset, hvilket stadie og hvor hurtigt du ønsker arbejdet udført.

Indtast m² for området der skal rengøres

Hvilken form for håndværkerrengøring?

Vælg dato for udførelse af håndværkerrengøring

Sådan får du hjælp til håndværkerrengøring

Vi anbefaler Dansk Hus & Have Service til at udføre din håndværkerrengøring. Der er her tale om en engangsydelse for de fleste og det vil ikke give mening at bruge tid på at indhente tilbud fra flere leverandører, derfor anbefaler vi én leverandør hvor du kan klare alt online fra booking til betaling til kommunikation og så til en pris på håndværkerrengøring fra kun 1.200 kr. Se hvordan processen ved bestilling af håndværkerrengøring foregår herunder.

Rengøringslokation

Hvor meget, hvad, hvornår?

Indtast oplysningen om kvadratmeter, boligens stand/indhold og hvornår du ønsker din slutrengøring udført.

Vælg rengøringsperson

Book og betal online

Via denne platform kan du booke og betale for din flytterengøring online, hvilket gør det nemt at få det gjort.

Rengøring i hjemmet

Rengøring ved fraflytning done!

Aftal nærmere tidspunkt, udveksling af nøgler og vent på den dag der kommer en og klare slutrengøringen for dig.

Find den bedste rengøring efter håndværkere

Det kan være forskelligt om du er privatperson el. en håndværker der har brug for hjælp til håndværkerrengøring, og det kan også være forskelligt hvor grundig rengøring der er brug for, da der typisk er brug for rengøring et par gange i løbet af et udført håndværkerarbejde.

Håndværkerrengøring m2 pris – Hvad koster håndværkerrengøring?

Du kan med garanti få mange forskellige priser alt efter hvilken leveranddør du betaler, men vi har valgt at tage udgangspunkt i den landsdækkende leverandør Dansk Hus & Have Service der udføre flytterengøring fra bare 850 kr. i hele Danmark. Det er de færreste der havner helt nede i den lave ende og et mere realistisk bud på prisen for din slutrengøring er 4.000 kr. som er en gennemsnitlig pris på flytterengøring.

Vi garantere ikke at det er den billigste flytterengøring i landet, men vi vil gerne gå så langt at sige det er blandt de bedste og nemmeste at have med at gøre. Du finder nemlig ikke mange andre rengøringsfirmaer der giver dig mulighed for at udregne prisen, bestille og kommunikere med dem online, hvilket gør hele beslutningsprocessen meget nemmere og hurtigere.

Hvad er håndværkerrengøring?

Håndværkerrengøring er rengøring der kræver lidt ekstra og måske noget særligt værktøj, men der kan også være brug for at fjerne og skaffe sig af med meget affald efter håndværkerne har udført sit arbejde. Håndværkerarbejde sviner rigtig meget og der vil altid være brug for en rengøring bagefter, det kaldes en håndværkerrengøring.

Rengøring efter renovering

En typisk håndværkerrengøring finder sted efter en større el. mindre renovering af et hus, en lejlighed, et badeværelse el. et andet enkelt rum i soveværelset. Det er en engangsydelse eller måske noget der skal ordnes to gange i løbet af den periode håndværkerne arbejder på projektet, det kan nemlig svine så meget at der er brug for en mellemrengøring får arbejdet kan fortsættes.

En håndværkerrengøring er ikke nødvendigvis noget der finder sted efter en renovering i en privat bolig, der kan også være brug for håndværkerrengøring ved større byggeprojekter af f.eks. nye huse el. bygninger, hvor næste fase af byggearbejdet skal til at gå igang. Her er der tale om større håndværkerrengøringer og det vil typisk være muligt at få et godt tilbud el. en rabat på håndværkerrengøring af større ensartede arealer el. rengøring af flere af samme type arealer f.eks. nybyggede rækkehuse.

Få billig rengøring efter håndværkere har svinet

Du kan få endnu billigere slutrengøring som privatperson ved at udnytte servicefradraget. Det er et skattefradrag der nu har eksisteret i en række år med stor succes. Oprindeligt er det lavet for at få gang i økonomien, men har virket så godt at regeringen fortsat har valgt at bibeholde fradraget.

Hvor meget er servicefradraget? I 2022 er servicefradraget på hele 6.400 kr. pr. person, hvilket er noget mere nær et normalt niveau da vi sidste år fik besked om at det var oppe på hele 25.000 kr. grundet corona-krisen. I en typisk husstand med 2 voksne vil man have det dobbelte fradrag, altså 12.800 kr. da det er et personligt fradrag og man kan dermed udnytte det endnu mere. Det gælder til mere end bare rengøring og altså alle typer rengøringshjælp og service i hjemmet, herunder også vinduespudsning, tæpperens, havearbejde o.l. Det er også værd. at bemærke at servicefradraget kommer udover håndværkerfradraget.

Udover det beløb du kan få fradrag for, har beløbet en fastsat skatteværdi i procent. Procenten er i 2022 på 26% og det vil sige at du reelt set kun betaler 74 kr. for hver 100 kr. du bruger på rengøring, efter du har fået fradraget.

Hvordan indberetter jeg servicefradrag? Du indberetter servicefradraget på Skats hjemmeside hvor du skal logge ind med NemID/MitID og udfylde en formular samt uploade dine kvitteringer.

Handværkerrengøring pris – eksempel 1

I det første eksempel tager vi udgangspunkt i en klassisk familie på 2 voksne og 2 børn. Med rengøringshjælp 1 gang hver anden uge i 3 timer til 160 kr. i timen. Derudover har de vinduespudser 1 gang om måneden til 600 kr.

Rengøring = 26 uger x 3 timer x 160 kr./timen = 12.480 kr. + Vinduespudsning = 12 mdr. x 600 kr. = 7.200 kr. – I alt = 19.680 kr.

Det vil altså være en pris på knap 20.000 kr. en familie som denne skal betale for rengøring på et år. Det er vel og mærket før det skattefradrag der kan fås. En familie med 2 voksne har et samlet servicefradrag på 50.000 kr. og dermed mere end rigeligt til at få fradrag for al rengøring foretaget. Lad os se hvad prisen efter servicefradraget er.

Servicefradrag = 35% op til 25.000 kr. pr. person = 19.680 kr. x 35% = servicefradrag på 6.888 kr. – Billig rengøring efter servicefradrag til 12.792 kr.

Håndværkerrengøring pris – eksempel 2

I det andet eksempel tager vi udgangspunkt i et ungt par der bor i en mindre lejlighed i byen på 2. sal. De får rengøring 1 gang om måneden i 2 timer til 150 kr. i timen og vinduespudsning 1 gang hver anden måned til 650 kr.

Rengøring = 12 gange x 2 timer x 150 kr./timen = + Vinduespudsning = 6 gange x 650 kr. = – I alt = 7.500 kr.

Det er altså ikke mange penge på et år når man tænker på den tid ud spare, og så kan man godt overveje om man vil have rengøringshjælp i en lille lejlighed hvor man kun bor 1 el. 2 personer. Lad os se hvor billig rengøring du får efter servicefradraget.

Servicefradrag = 35% op til 25.000 kr. pr. person = 7.500 kr. x 35% = servicefradrag på 2.625 kr. – Billig rengøring efter servicefradrag til 4.875 kr.

 

Ofte stillede spørgsmål om håndværkerrengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster en rengøring?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.