Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Rengøring er relevant for alle i Danmark, hvad end vi kan lide det eller ej.

Det var egentlig ikke med udgangspunkt i at skrive om alt indenfor rengøring af hjemmet jeg startede denne side, men som tiden og siden er skredet frem har det udviklet sig til netop dette.

Da jeg først begyndte at tænke over hvor meget rengøring og oprydning fyldte i min egen hverdag med 2 børn, så begyndte jeg også at lægge mere energi i denne side for at hjælpe dig med at gøre rengøring og oprydning af hjemmet mere effektiv – for et fysisk rodet hjem skaber desværre også rod andre steder, hvad end det er i hovedet, mail-indbakken el. på jobbet.

Da Privat Rengøringshjælp startede i 2016

I 2016 blev siden lavet med det ene formål at hjælpe dig med at finde en privat rengøringshjælp til dit private hjem. Det var altså en simpel oversigt over rengøringsfirmaer i de forskellige danske byer.

I en periode lå siden stille hen, og først i 2019 genoptog jeg arbejdet med siden, og fik her tilføjet andre rengøringsopgaver som vinduespudsning og tæpperens til siden, hvorefter du også kunne finde firmaer og personer til at hjælpe dig med at løse disse opgaver.

I 2020 hvor min egen tid til at rydde op og gøre rent blev endnu mere begrænset end hidtil, fordi mit andet barn kom til verden, besluttede jeg mig for at lægge endnu mere energi i siden og har sidenhen haft fokus på at hjælpe læserne med at finde de bedste rengøringsartikler og rengøringsudstyr, samt lave en masse guides og tips til alle læserne.

Hjælp til effektiv oprydning og rengøring

For at undgå rod og et beskidt hjem i en travl hverdag med børn og fuldtidsjob, gælder det om at sætte tingene så meget i struktur som muligt og gøre oprydningen og rengøringen effektiv.

Det er netop det fokus der er blevet tilføjet til siden som det seneste, og fremover vil du kunne finde endnu flere gode oprydningstips og rengøringstips der hjælper dig til en bedre og mere effektiv rengøring i hjemmet.

Kom godt i gang

Vil du gerne godt i gang med at gøre både den daglige oprydning og rengøringen i hjemmet mere effektiv, overskuelig og bare få det gjort, så har jeg lavet nogle gode opstartsguides til dig. De hjælper dig med at gøre begge dele langt mere overskueligt efter bare få minutters læsning, og derefter kan du så dykke ned i vores mange ekstra tips til at effektivisere.

Miljøvenlig rengøring er vigtigt for os

Vi lægger stor vægt på miljøvenlig rengøring og produkter samt leverandører der kan være med til at leve op til dette fokus. Derfor vil du også se i mange af vores produktanbefalinger at vi anbefaler, miljøvenlige, svanemærkede og allergivenlige rengøringsmidler til alle former for rengøring.

Det er ikke bære indenfor rengøring at vi forsøger at sætte et bæredygtigt præg, vi gør det gerne indenfor alle brancher og vil gerne sprede fokus på bæredygtighed så meget som muligt. Derfor støtter vi også op om alle initiativer vi kan komme i nærheden af, der sætter fokus på bæredygtighedens udvikling. Du kan se de initiativer vi støtter herunder, og klikke dig videre for at læse mere om dem.

 

Miljøvenlig Pakning
Plastik Nej Tak mærket
Vi Holder Afstand Mærket
Etik Online mærket
Affaldssortering mærket