Privat rengøringshjælp i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Sådan finder du privat rengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Håndværkerrengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” background_color=”#1aada3″][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” title_font=”|600|||||||”][/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ header_2_font=”|600|||||||” header_3_font=”|600|||||||” header_4_font=”|600|||||||” background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Rengøring er relevant for alle i Danmark, hvad end vi kan lide det eller ej.

Det var egentlig ikke med udgangspunkt i at skrive om alt indenfor rengøring af hjemmet jeg startede denne side, men som tiden og siden er skredet frem har det udviklet sig til netop dette.

Da jeg først begyndte at tænke over hvor meget rengøring og oprydning fyldte i min egen hverdag med 2 børn, så begyndte jeg også at lægge mere energi i denne side for at hjælpe dig med at gøre rengøring og oprydning af hjemmet mere effektiv – for et fysisk rodet hjem skaber desværre også rod andre steder, hvad end det er i hovedet, mail-indbakken el. på jobbet.

Da Privat Rengøringshjælp startede i 2016

I 2016 blev siden lavet med det ene formål at hjælpe dig med at finde en privat rengøringshjælp til dit private hjem. Det var altså en simpel oversigt over rengøringsfirmaer i de forskellige danske byer.

I en periode lå siden stille hen, og først i 2019 genoptog jeg arbejdet med siden, og fik her tilføjet andre rengøringsopgaver som vinduespudsning og tæpperens til siden, hvorefter du også kunne finde firmaer og personer til at hjælpe dig med at løse disse opgaver.

I 2020 hvor min egen tid til at rydde op og gøre rent blev endnu mere begrænset end hidtil, fordi mit andet barn kom til verden, besluttede jeg mig for at lægge endnu mere energi i siden og har sidenhen haft fokus på at hjælpe læserne med at finde de bedste rengøringsartikler og rengøringsudstyr, samt lave en masse guides og tips til alle læserne.

Hjælp til effektiv oprydning og rengøring

For at undgå rod og et beskidt hjem i en travl hverdag med børn og fuldtidsjob, gælder det om at sætte tingene så meget i struktur som muligt og gøre oprydningen og rengøringen effektiv.

Det er netop det fokus der er blevet tilføjet til siden som det seneste, og fremover vil du kunne finde endnu flere gode oprydningstips og rengøringstips der hjælper dig til en bedre og mere effektiv rengøring i hjemmet.

Kom godt i gang

Vil du gerne godt i gang med at gøre både den daglige oprydning og rengøringen i hjemmet mere effektiv, overskuelig og bare få det gjort, så har jeg lavet nogle gode opstartsguides til dig. De hjælper dig med at gøre begge dele langt mere overskueligt efter bare få minutters læsning, og derefter kan du så dykke ned i vores mange ekstra tips til at effektivisere.

Miljøvenlig rengøring er vigtigt for os

Vi lægger stor vægt på miljøvenlig rengøring og produkter samt leverandører der kan være med til at leve op til dette fokus. Derfor vil du også se i mange af vores produktanbefalinger at vi anbefaler, miljøvenlige, svanemærkede og allergivenlige rengøringsmidler til alle former for rengøring.

Det er ikke bære indenfor rengøring at vi forsøger at sætte et bæredygtigt præg, vi gør det gerne indenfor alle brancher og vil gerne sprede fokus på bæredygtighed så meget som muligt. Derfor støtter vi også op om alle initiativer vi kan komme i nærheden af, der sætter fokus på bæredygtighedens udvikling. Du kan se de initiativer vi støtter herunder, og klikke dig videre for at læse mere om dem.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_5,1_5,1_5,1_5,1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://privatrengoeringshjaelp.dk/wp-content/uploads/2021/06/miljoe-pakning-badge.png” alt=”Miljøvenlig Pakning” title_text=”miljoe-pakning-badge” align=”center” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://privatrengoeringshjaelp.dk/wp-content/uploads/2021/06/plastik-nej-tak-maerket.png” alt=”Plastik Nej Tak mærket” title_text=”plastik-nej-tak-maerket” align=”center” _builder_version=”4.9.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”https://plastiknejtak.dk/” url_new_window=”on” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://privatrengoeringshjaelp.dk/wp-content/uploads/2021/06/ViHolderAfstand-maerker_ViHolderAfstand-150-x-150.png” alt=”Vi Holder Afstand Mærket” title_text=”ViHolderAfstand-maerker_ViHolderAfstand 150 x 150″ align=”center” _builder_version=”4.9.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”https://viholderafstand.dk/” sticky_enabled=”0″ url_new_window=”on”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://privatrengoeringshjaelp.dk/wp-content/uploads/2021/06/onlineetikmaerket.png” alt=”Etik Online mærket” title_text=”onlineetikmaerket” align=”center” _builder_version=”4.9.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”https://etikonline.dk/” sticky_enabled=”0″ url_new_window=”on”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://privatrengoeringshjaelp.dk/wp-content/uploads/2021/06/affaldssorterings-maerket.png” alt=”Affaldssortering mærket” title_text=”affaldssorterings-maerket” align=”center” _builder_version=”4.9.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ url=”https://affaldssortering.org/” url_new_window=”on” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Billig rengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Om Privat Rengøringshjælp – En side om rengøring

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.