Privat rengøringshjælp i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Sådan finder du privat rengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Håndværkerrengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Her finder du et professionelt rengøringsfirma nær dig i hele landet. Du kan klikke dig videre til den by du bor i og se en oversigt over rengøringsfirmaer i denne by, samt hente 3 tilbud fra forskellige rengøringsfirmaer.

I Danmark har vi vel 3 typer rengøring i hjemmet:

 • Privat rengøringshjælp – Private personer der tilbyder rengøringshjælp i hjemmet.
 • Rengøringsfirmaer – Et professionelt rengøringsfirma der kommer ud og gør rent med stabilitet.
 • Sort rengøring – Rengøring hvor man betaler

I denne sammenhæng er rengøringsfirmaer klart den mest stabile løsning, fordi du får folk i hjemmet der har mange års erfaring med rengøring og du vil altid få udført din rengøring, også i tilfælde af at din normale rengøringsdame er syg el. forhindret i at komme.

Hvad tager et rengøringsfirma i timen?

Typisk vil et rengøringsfirma koste 200-350 kr. i timen.

Det er meget forskelligt hvordan og hvilken pris du kan få fra hvilket rengøringsfirma. Hvert rengøringsfirma har deres værdier, forcer og ting de er mindre dygtige til, hvorfor du sagtens kan opleve forskellige timepriser og tilbud.

Det er heller ikke unormalt at et professionelt rengøringsfirma giver et samlet tilbud på din rengøringsopgave, og er det en opgave du skal have udført jævnligt, f.eks. ugentligt, hver anden uge el. månedligt, så kan du opnå yderligere rabat på tilbuddet.

Find rengøringsfirma til private hjem

Herunder kan du finde et rengøringsfirma der udfører rengøring i private hjem. Du skal finde din by i listen og klikke dig videre for at se udvalgte rengøringsfirmaer, men du kan også bare klikke dig direkte videre til indhentning af tilbud på rengøring fra rengøringsfirmaer via knappen herunder.

Priser på rengøringfirma i de forskellige landsdele

I Danmark lever vi i så lille et land at der sjældent er forskel på priser alt efter hvilken landsdel man bor i. Men når det handler om lige netop servicevirksomheder som et rengøringsfirma er, så kan der faktisk godt være forskel netop på grund af den forskel der er på boligpriserne i de forskellige områder.

Holder et rengøringsfirma til på landet i Jylland vil lokalelejen og medarbejderne boliger alt andet lige være lavere end hvis du boede i Hovedstadsområdet på Sjælland. Udbud og efterspørgsel har selvfølgelig også noget at sige og derfor kan et område der er billigt at bo i sagtens have højere rengøringspriser grundet efterspørgslen på rengøring.

Klik dig videre herunder for at finde et rengøringsfirma i din landsdel:

Vores mission er at hjælpe dig med at finde den bedste rengøringshjælp fra det bedste rengøringsfirma i Danmark. Det håber vi du kommer nærmere med informationerne på denne side.

Billig rengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.