Rengøringsfirmaer – Privat rengøringsfirma priser

Her finder du et professionelt rengøringsfirma nær dig i hele landet. Du kan klikke dig videre til den by du bor i og se en oversigt over rengøringsfirmaer i denne by, samt hente 3 tilbud fra forskellige rengøringsfirmaer.

I Danmark har vi vel 3 typer rengøring i hjemmet:

  • Privat rengøringshjælp – Private personer der tilbyder rengøringshjælp i hjemmet.
  • Rengøringsfirmaer – Et professionelt rengøringsfirma der kommer ud og gør rent med stabilitet.
  • Sort rengøring – Rengøring hvor man betaler

I denne sammenhæng er rengøringsfirmaer klart den mest stabile løsning, fordi du får folk i hjemmet der har mange års erfaring med rengøring og du vil altid få udført din rengøring, også i tilfælde af at din normale rengøringsdame er syg el. forhindret i at komme.

Hvad tager et rengøringsfirma i timen?

Typisk vil et rengøringsfirma koste 200-350 kr. i timen.

Det er meget forskelligt hvordan og hvilken pris du kan få fra hvilket rengøringsfirma. Hvert rengøringsfirma har deres værdier, forcer og ting de er mindre dygtige til, hvorfor du sagtens kan opleve forskellige timepriser og tilbud.

Det er heller ikke unormalt at et professionelt rengøringsfirma giver et samlet tilbud på din rengøringsopgave, og er det en opgave du skal have udført jævnligt, f.eks. ugentligt, hver anden uge el. månedligt, så kan du opnå yderligere rabat på tilbuddet.

Find rengøringsfirma til private hjem

Herunder kan du finde et rengøringsfirma der udfører rengøring i private hjem. Du skal finde din by i listen og klikke dig videre for at se udvalgte rengøringsfirmaer, men du kan også bare klikke dig direkte videre til indhentning af tilbud på rengøring fra rengøringsfirmaer via knappen herunder.

Priser på rengøringfirma i de forskellige landsdele

I Danmark lever vi i så lille et land at der sjældent er forskel på priser alt efter hvilken landsdel man bor i. Men når det handler om lige netop servicevirksomheder som et rengøringsfirma er, så kan der faktisk godt være forskel netop på grund af den forskel der er på boligpriserne i de forskellige områder.

Holder et rengøringsfirma til på landet i Jylland vil lokalelejen og medarbejderne boliger alt andet lige være lavere end hvis du boede i Hovedstadsområdet på Sjælland. Udbud og efterspørgsel har selvfølgelig også noget at sige og derfor kan et område der er billigt at bo i sagtens have højere rengøringspriser grundet efterspørgslen på rengøring.

Klik dig videre herunder for at finde et rengøringsfirma i din landsdel:

Vores mission er at hjælpe dig med at finde den bedste rengøringshjælp fra det bedste rengøringsfirma i Danmark. Det håber vi du kommer nærmere med informationerne på denne side.