Privat rengøringshjælp i Viborg

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Viborg du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Viborg

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Viborg du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Viborg hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Viborg, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Viborg

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Viborg, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Viborg, Midtjylland. Du rammer ikke meget mere plet end Viborg hvis du forsøger at ramme midt i Jylland, for den by ligger midt mellem vest- og østkysten og ca. også med lige dele afstand fra nord og syd. Med andre ord kan man argumentere for at man er i hjertet af Jylland når man er i Viborg. Selv her er der brug for rengøringshjælp af og til og du kan læse mere om muligheder og priserne her.

Viborg, Volvo, Vovse, Villa og rengøring

Er du der i livet hvor du har alt ovenstående, så er kunne du helt sikker godt bruge en hånd til rengøringen i hverdagen især hvis du også kan tilføje børn til ligningen. Der er gode muligheder for at få billig rengøringshjælp i Viborg, da det er en større by med mange rengøringsfirmere og privat rengøringshjælp der konkurrere med hinanden.

Du har overordnet set 2 muligheder for at få rengøringshjælp i Viborg og du kan læse mere om dem herunder, men udover dem er der endnu en information du skal have der giver dig en stor besparelse på rengøring, nemlig servicefradraget som du kort kan læse mere om til sidst.

3 tilbud fra rengøringsfirmaer

Den ene mulighed er at bruge en tilbudstjeneste til at indhente tilbud på rengøring fra flere rengøringsfirmaer el. anden rengøringshjælp. Ved at gøre det på denne måde sikre du at firmaerne og personerne ved at de byder mod hinanden og dermed presser prisen i bund for at netop du skal vælge dem.

Du kan kommer igang med at indhente tilbud på rengøring via en af knapperne her på siden.

Privat rengøringshjælp fra 138 kr. i timen

Den anden mulighed er at benytte en service- el. rengøringsplatform hvor folk som dig der søger hjælp til en rengøringsopgave kan finde private og virksomheder der kan løse din opgave. Fordelen ved dette er at du kan få rengøringshjælp for helt ned til 138 kr. i timen, som er mindstelønnen.

Der findes flere af denne type platforme, men en platform som HappyHelper er specialiseret i rengøring hvorfor vi anbefaler dem i denne situation.

Husk servicefradraget giver stor besparelse

Sidst men ikke mindst skal du huske at uanset hvilken måde du vælger at få din rengøring på og hvor du vælger at få den fra, så kan du få skattefradrag for den. Alt dette kræver er en kvittering fra leverandøren og en indberetning af arbejdet til SKAT. På din årsopgørelse vil du så få et fradrag med en skatteværdig på 35% op til 25.000 kr.

 • By

Billig rengøring i Viborg - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Viborg.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Viborg eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Viborg?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Viborg

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Viborg.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Viborg.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Viborg.