Privat rengøringshjælp i Vejle

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Vejle du bor?

Hvornår du ønsker rengøring?

Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Vejle

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Vejle du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Vejle hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Vejle, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Vejle

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Vejle, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Vejle er en stor by med en voksende befolkning, det er også en velhavende by og dens beliggenhed ud til vandet gør at det kræver man har en økonomi for at kunne have en bolig i Vejle og omegn. God økonomi betyder også bedre råd til rengøringshjælp, hvorfor der er stor efterspørgsel på dette i Vejle-området. Herover på siden får du det bedste tibud på rengøringshjælp i Vejle.

Hvad koster rengøring i Vejle?

Landet over er der ikke de store forskelle på rengøringspriser, da vi har et så relativt lille land. Der er også mindsteløn i Danmark, hvilket betyder at du som minimum kan få rengøring til 138 kr. i timen, får du en lavere pris, så er der højst sandsynlig tale om sort arbejde el. ulovligt arbejde.

Rengøring i Vejle og omegn koster altså fra 138 kr. i timen, men en rengøringsopgave kan ligeså godt være sat til en fast pris for den forespurgte opgave. Du får den bedste pris på rengøring i Vejle ved at indhente 3 uforpligtende tilbud i formularen herover, og faktisk kan du godt få rengøringshjælp til under 138 kr. hvis du anvender servicefradraget, som vi har skrevet lidt mere om herunder.

Billigere rengøring med servicefradrag

Hvis du ikke allerede er klarover det, så skal du vide at du kan spare en del på de fakturaer du får fra udførte serviceopgaver, ligesom du kan med håndværkerfradraget. Servicefradraget giver fradrag for op til 25.000 kr. i udgifter med en skatteværdi på 35%, altså en mulig besparelse på 35% af din rengøringsopgave.

I praksis vil det sige at når du betaler 500 kr. for din private rengøringshjælp eller til et rengøringsfirma, så betaler du reelt set kun 325 kr. efter dit skattefradrag for rengøringshjælpen.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster en rengøring?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.