Privat rengøringshjælp i Svendborg

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Svendborg du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Svendborg

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Svendborg du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Svendborg hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Svendborg, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Svendborg

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Svendborg, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Svendborg er en af de større byer på Fyn, og det betyder at der her er gode muligheder for at finde privat rengøringshjælp i nærheden af hvor du bor. Jo tættere du kan finde serviceydelser som rengøring på dit hjem, jo billigere pris på ydelsen kan du ogsp få. Her kan du læse lidt mere om hvordan du får den bedste pris.

Find pålidelig rengøringhjælp til en god pris

En god rengøringshjælp handler om 2 ting:

 1. Man skal have tillid og vide at ens rengøringshjælp er pålidelig, hvad end det er et firma el. en rengøringshjælp.
 2. Arbejdet skal udføres til en konkurencedygtig pris, da det er en opgave man får udført igen og igen.

Disse to ting er der større sandsynlighed for at du opnår hvis du benytter en tilbudsplatform som vi referere til, end hvis du på egen hånd går ud og tager kontakt til ét el. et par rengøringsfirmer i Svenborg.

Du skal også huske at du altid kan få skattefradrag for rengøringshjælp foretaget i privat regi. Servicefradraget giver fradragsmulighed for blandt andet rengøring, men også vinduespudsning, gartneriarbejde og børnepasning.

Find rengøring i andre byer nær Svendborg

Herunder kan du se andre byer tæt på Svendborg og klikke dig videre til byen for at få tilbud på rengøring i en af disse byer.

Billig rengøring i Svendborg - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Svendborg.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Svendborg eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Svendborg?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Svendborg

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Svendborg.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Svendborg.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Svendborg.