Privat rengøringshjælp i Aarhus

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Aarhus du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Aarhus

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Aarhus du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Aarhus hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Aarhus, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Aarhus

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Aarhus, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Hvad end du bor billigt eller dyr i Aarhus – begge dele er bestemt muligt – så vil du altid gerne have en billig rengøringshjælp. Det hjælper vi dig med at finde her på siden.

Find billig rengøring i Aarhus

Du kan spare helt op til 60% på din rengøringshjælp ved at indhente flere tilbud på rengøring. Vi henviser til en tilbudsportal hvor du kan få 3 tilbud på rengøring og sammenligne de tilbud for at vælge det bedste for dig.

Rengøring er generelt en af de billigste serviceydelser i landet og kan fås helt ned til 138 kr. i timen, som er minimumsløn og hvis du vælger en privat rengøringshjælp. Ud over den generelt lave pris på rengøring i Aarhus, så kan du også få servicefradrag for din rengøring.

Indbyggere i Danmarks næststørste by

Der bor godt over 300.000 indbyggere i Danmarks næststørste by – Aarhus. Der er stadig langt op til en København, men 300.000 mennesker der skal holde deres hjem rent, giver stor efterspørgssel på rengøring i byen.

Det er osse en by med mange forskellige boligtyper og erhverv, som alle kan have brug for rengøring i et eller ander omfang. Nogle skal have rengjort en lille lejlighed, andre et stort villa hjem og for nogle er det måske havearbejde der er vigtigt. Uanset hvad så hjælper vi alle indbyggere i Aarhus med at finde den rette rengøringsløsning.

Find rengøring i andre byer nær Aarhus

Herunder kan du se andre byer tæt på Aarhus og klikke dig videre til byen for at få tilbud på rengøring i en af disse byer.

Billig rengøring i Aarhus - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Aarhus.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Aarhus eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Aarhus?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Aarhus

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Aarhus.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Aarhus.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Aarhus.