Privat rengøringshjælp i Aalborg

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Aalborg så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Aalborg

Sådan finder du privat rengøring i Aalborg

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Aalborg. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Aalborg, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Aalborg.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Aalborg og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Aalborg, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Aalborg

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Aalborg, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Aalborg

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Aalborg, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Aalborg

Håndværkerrengøring i Aalborg kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Aalborg

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Aalborg, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Budi’s vinduespudsning og Rengøring
Jørgen Berthelsens Vej 15
9400 Nørresundby

Vejgaard Rengøring
H. C. Andersens Vej 7
9000 Aalborg

FSC Rengøring ApS
Sohngårdsholmsvej 9
9000 Aalborg

Hænnes Rengøring og Vinduespolering
Christmas Møllers Vej 31
9210 Aalborg SØ

Aalborg er en stor by med mange bydele og forstæder der betyder at det kan være relevant for mange at finde privat rengøringshjælpe i eller nær Aalborg. Hvad end du bor i hjertet af Aalborg eller har brug for rengøringshjælp i Nørresundby, Hasseris, Vejgård, Øster Syndby, Egholm, Hennedal eller et helt syvende sted, så kan du finde din rengøringshjælp her på siden.

Privat rengøring i Aalborg bliver billigere

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er da heller ikke fordi mindstelønnen bliver sat ned, men derimod fordi servicefrdraget stiger år efter år, og nu er det blevet besluttet at de skal næsten firdobles i 2021.

Det betyder at dig der får privat rengøringshjælp eller vil have privat rengøringshjælp, nu kan få det endnu billigere. Med stigningen i servicefradrag, betyder det nemlig at de fleste vil kunne få skattefradrag for rengøring i deres private hjem hele året, alle 52 uger, og det betyder at du sprare penge på din rengøring i Aalborg og omegn.

Herunder kan du se en oversigt over servicefradragets udvikling de seneste 3 år:

 • 2021 – 25.000 kr.
 • 2023 – 6.600 kr.
 • 2024 – 11.900 kr.

Du kan se hvor stor stigningen i servicefradraget er og hvor meget du potentielt kan spare i prisen på rengøring af dit Aalborg hjem.

Hvad er den reelle pris på rengøring?

Det er selvfølgelig også interessant at vide hvad den endelige pris på din rengøring så bliver, men det variere selvfølgelig alt efter den timeløn du betaler for rengøringen.

Lad os sige du har fundet rengøring i Aalborg til 200 kr. i timen. Servicefradraget har en skatteværdi på 26%, så det vil sige at ud af de 200 kr. får du trukket 52 kr. fra i skat. Har du rengøring 2 timer om ugen, 4 gange om måneden, så kan du samlet trække 416 kr. fra i skat – hver måned! Husk derfor at få regning for udført privat rengøring og at indberette det til skat.

Privat rengøring i Aalborg

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Aalborg

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Aalborg. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i Aalborg - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Aalborg

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Aalborg

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.