Privat rengøringshjælp i Aalborg

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Aalborg du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Aalborg

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Aalborg du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Aalborg hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Aalborg, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Aalborg

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Aalborg, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i Aalborg

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Aalborg, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Aalborg

Håndværkerrengøring i Aalborg kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Aalborg

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Aalborg, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Aalborg er en stor by med mange bydele og forstæder der betyder at det kan være relevant for mange at finde privat rengøringshjælpe i eller nær Aalborg. Hvad end du bor i hjertet af Aalborg eller har brug for rengøringshjælp i Nørresundby, Hasseris, Vejgård, Øster Syndby, Egholm, Hennedal eller et helt syvende sted, så kan du finde din rengøringshjælp her på siden.

Privat rengøringshjælpe bliver billigere

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og det er da heller ikke fordi mindstelønnen bliver sat ned, men derimod fordi servicefrdraget stiger år efter år, og nu er det blevet besluttet at de skal næsten firdobles i 2021.

Det betyder at dig der får privat rengøringshjælp eller vil have privat rengøringshjælp, nu kan få det endnu billigere. Med stigningen i servicefradrag, betyder det nemlig at de fleste vil kunne få skattefradrag for rengøring i deres private hjem hele året, alle 52 uger, og det betyder at du sprare penge på din rengøring i Aalborg og omegn.

Herunder kan du se en oversigt over servicefradragets udvikling de seneste 3 år:

 • 2019
 • 2020
 • 2021

Du kan se hvor stor stigningen i servicefradraget er og hvor meget du potentielt kan spare i prisen på rengøring af dit Aalborg hjem.

Hvad er den reelle pris på rengøring?

Det er selvfølgelig også interessant at vide hvad den endelige pris på din rengøring så bliver, men det variere selvfølgelig alt efter den timeløn du betaler for rengøringen.

Lad os sige du har fundet rengøring i Aalborg til 150 kr. i timen (du kan få det til en pris så lav som 138 kr. i timen), så vil regnestykket se således ud. 

Billig rengøring i Aalborg - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Aalborg.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Aalborg eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Aalborg?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Aalborg

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Aalborg.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Aalborg.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Aalborg.