Privat rengøringshjælp i Roskilde

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Roskilde så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Sådan finder du privat rengøring i Roskilde

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Roskilde. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Roskilde, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Roskilde.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Roskilde og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Roskilde, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Roskilde

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Roskilde, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Roskilde

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Roskilde, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Roskilde

Håndværkerrengøring i Roskilde kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Roskilde

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Roskilde, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Ros ApS
Helligkorsvej 64
4000 Roskilde

C.Lea.N Rengøring
Neergårdsparken 22, 2. tv
4000 Roskilde

Clean Service Roskilde ApS
Bakkegården 50
4000 Roskilde

Krystal Rengøring
Dommervænget 32B
4000 Roskilde

Roskilde er Danmarks 15. største by (i 2020 målt på indbybggertal) og hvis man ser bort fra region Hovedstaden er den altså blandt de største byer i Danmark. Medtager man nogle af de omkring liggende byer, som også har en pæn størrelse, er der rigtig mange hjemi Roskilde og omegn.

Rigtig mange hjem er også lig med rigtig mange timers rengøring i Roskilde der hvert år bliver gjort af husejerne selv. Men er det nu også den optimale løsning at klare rengøringen selv? Det kan diskuteres, for det tager meget tid og tid er penge, og så er der en lille ting der hedder håndværkerfradraget der betyder at privat rengøringshjælp kan trækkes fra i skat.

Få rengøring i Roskilde med fradrag

Du kan få rengøring i Roskilde og omegn til en meget billig penge. Priserne på rengøring i Roskilde starter fra 138 kr. i timen og efter dit servicefradrag hos SKAT blive det kun ca. 103 kr. i timen.

Overvej om ikke du skal bruge et par hundrede kroner om måneden (måske endda oftere til den pris) og få et bedre indeklima med mindre støv og masser af frisk luft.

Servicefradraget stiger for alle

Der er ikke noget der tyder på at servicefradraget forsvinder eller falder i den nærmeste fremtid. Vi er i en tid hvor regeringen gerne vil støtte de service erhverv der er ramt af Corona pandemien og derfor er det lige nu udsigt til store stigninger i servicefradraget. Historisk set stiger servicefradraget også år efter år:

 • 2016-2018: 6.000 kr. pr. person
 • 2019: 6.100 kr. pr. person
 • 2020: 6.200 kr. pr. person
 • 2021: 25.000 kr. pr. person (forslag under behandling)

Du kan altså få udført rigtig mange serviceydelseri din bolig og have til en rigtig god pris hele næste år også.

Privat rengøring Roskilde

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Roskilde

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Roskilde. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i Roskilde - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Roskilde

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Roskilde

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.