Privat rengøringshjælp i Næstved

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Næstved du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Næstved

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Næstved du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Næstved hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Næstved, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Næstved

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Næstved, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Søger du privat rengøringshjælp i Næstved? så er du kommet til den helt rigtige side. Her får du nemlig muligheden for at få rengøringshjælp billigt og i top kvalitet. Du kan helt selv vælge hvem du vil have til at gøre rent i dit hjem når du klikker dig videre via knappen øverst på siden her, se deres profil, erfaring og timepris med det samme.

Billigere pris – bedre rengøring

Ved at benytte denne platform hvor du kan vælge mellem flere forskellige private rengøringsfolk får du en billgere pris end du ville få fra et rengøringsfirma i Næstved. Prisen starter fra mindstelønen på 138 kr. i timene og går sjældent meget over de 160 kr. i timen.

Men det er ikke bare prisen der bliver bedre, det bliver din rengøring og kommunikation også med den du hyre. Der vil nemlig ikke være noget mellemled hvor der sidder en koordinator i et et rengøringsfirma og skal formidle kommuniaktion mellem dig og din rengøringsdame eller -mand. Du vælger selv personen der skal gøre rent og som også bor i eller nær Næstved, og så kan du kommunikere alle dine rengøringsopgaver direkte til dem.

Mange rengøringsfirmaer kører ud fra Næstved

At kalde Næstved for et mekka af rengøringsfirmaer ville nok være en overdrivelse, men der er en del rengøringsfirmaer i og omrking næstved. Det skyldes flere faktorer hvoraf nogle af dem er disse:

 • Mange virksomheder der har brug for erhvervsrengøring
 • Næstved er største by indenfor et relativt stort areal og det betyder der er brug for flere rengøringsfirmaer i byen
 • Lavere huspriser i området giver mere fleksibel økonomi i private hjem og dermed råd til privat rengøringshjælp

Alt dette er med til at øge udbuddet af rengøring og give dig en bedre pris, men oveni hatten skal du huske at du kan benytte dig af servicefradraget hvis du betaler for rengøringshjælp i privaten.

Billig rengøring i Næstved - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Næstved.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Næstved eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Næstved?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Næstved

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Næstved.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Næstved.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Næstved.