Privat rengøringshjælp i Hundested

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Hundested du bor?

Hvornår du ønsker rengøring?

Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Hundested

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Hundested du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Hundested hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Hundested, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Hundested

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Hundested, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Udvalgte rengøringsfirmaer i Hundested

Doris Hjemmeservice
Musvitvej 6
3390 Hundested

Schrøders Rengøring
Forårsbakken 29
3390 Hundested

G2H
Hundestedgårdsvej 26
3390 Hundested

Dit rengøringsfirma her?
Med adresse, tlf og mail.
Læs mere her

I Hundested er der tale om en rigtig sommerby med gang i den og masser af turister i gennem hele sommeren, mens det er et mere stille område om vinteren, hvor det for mange lokale virksomheder går ud på at forberede aktiviteter til sommerperioden.

Book rengøringsfirma i Hundested allerede nu

Grundet den travlhed der er i Hundested om sommeren kan du godt betale sig at få booking af rengøringsservice på plads allerede nu.

Det kan være du udlejer dit private sommerhus til turister om sommeren og hver uge står over for en ny rengøring. Det kan være svært at få booket rengøring ind akut, så sørg for at indhente 3 tilbud på rengøring i Hundested allerede nu og få en od rengøringspris fra start af.

Det samme gælder hvis du driver en café, restaurant el. butik der i sommerperioden tiltrækker ekstra interesse fra turister og derfor har brug for at få gjort rent lidt oftere. Book rengøring i Hundested allerede nu, så du er sikker på at din venue er ren og præsentabel for tursiter og besøgende.

Billig rengøring i Hundested – privat rengøring, erhvervsrengøring og sommerhus rengøring

Da Hundested er et rejsemål om sommeren, så vil der være ekstra travlhed blandt rengøringsfirmaer i perioden. Du sikre dig billig rengøring ved at indhente tilbud allerede inden sommeren begynder og jo bedre tid du er ude i, des billigere rengøring kan du få.

Det er dyrt at booke et fuldt booket rengøringsfirma til en akut rengøring af kontor, sommerhus el. privat hjem. Indhent derfor 3 tilbud på rengøring via vores side her og kend prisen på forhånd og i god tid.

Find rengøring i andre byer nær Hundested

Herunder kan du se andre byer tæt på Hundested og klikke dig videre til byen for at få tilbud på rengøring i en af disse byer.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Hundested?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Hundested

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Hundested.

Tæpperens

Find og få et godt tilbud på tæpperens i Hundested.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Hundested.