Privat rengøringshjælp i Bornholm

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Bornholm så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Bornholm

Sådan finder du privat rengøring i Bornholm

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Bornholm. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Bornholm, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Bornholm.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Bornholm og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Bornholm, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Bornholm

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Bornholm, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Bornholm

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Bornholm, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Bornholm

Håndværkerrengøring i Bornholm kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Bornholm

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Bornholm, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_fullwidth_map address=”Bornholm, Danmark” zoom_level=”10″ address_lat=”55.160428″ address_lng=”14.8668836″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_fullwidth_map][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Bornholm, Bornholm, Born…rengøring. Bornholm er en Ø langt væk fra fastlandet, men ikke desto mindre er det en Ø med et stort behov for rengøringshjælp. Hver sommer valfarter det nemlig til med turister der bor i private sommerhuse som de har lejet, og hver gang en familie flytter ud skal der gøres rent inden en ny familie flytter ind.

Sidder du i den situation at du lejer dit sommerhus ud, men ikke selv bor på Bornholm, og gerne vil have god kvalitetsrengøring til en lav pris, så kan du finde det via denne side. Du kan selvfølgelig også få privat rengøringshjælp i dit private helårshjem på Bornholm, for der bor masser mennesker i de store byer Rønne og Nexø.

Billig sommerhus rengøring på Bornholm

Bornholm er en af Danmarks største turistattraktioner og er bedre kendt som solskinøen, i sommerhalvåret i hvert fald. Det er også en Ø præget af sommerhuse der bliver udlejet, og hver udlajning er lig med en ny rengøring der skal være grundig.

Det kan altså hurtigt blive en stor omkostning for enten udljeren eller lejeren. En win-win situation vil være at hyre billig privat rengøringshjælp på Bornholm, der kan træde til hver gang nogen forlader dit sommerhus. Dermed vil du kunne tilbyde en billigere udlajning og lejerne slipper altså også billigere.

Solskinsøen skinner også på rengøringsprisen

Det er ikke for sjov at jeg skriver der er billig rengøringshjælp på Borholm, for solskinsøen har valgt også at skinne på de gode priser der er på rengøring. Du kan hyre rengøringshjælp fra bare 138 kr. i timen og herudover benytte dig af servicefradraget hos skat, der vil betyde at du spare yderligere ca. 35 kr. i skat pr. rengøringstime. Den egentlige pris på din rengøring vil derfor blot være 103 kr. i timen.

En anden mulighed, som du også kan benytte servicefradraget til, er at indhente 3 tilbud på rengøring fra rengøringsfirmaer. De vil automatisk give deres bedste bud, da de ved de er oppe imod andre og dermed er du også sikret en bedre pris på forhånd. På denne måde vil du nok få tilbud fra nogle af de mange andre små byer på Bornholm og dermed og udvide dine mugligheder for at få den bedste rengøringshjælp på Bornholm.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Billig rengøring i Bornholm - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Bornholm

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Bornholm

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.