Privat rengøringshjælp i Bornholm

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Bornholm du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Bornholm

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Bornholm du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Bornholm hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Bornholm, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Bornholm

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Bornholm, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Bornholm, Bornholm, Born…rengøring. Bornholm er en Ø langt væk fra fastlandet, men ikke desto mindre er det en Ø med et stort behov for rengøringshjælp. Hver sommer valfarter det nemlig til med turister der bor i private sommerhuse som de har lejet, og hver gang en familie flytter ud skal der gøres rent inden en ny familie flytter ind.

Sidder du i den situation at du lejer dit sommerhus ud, men ikke selv bor på Bornholm, og gerne vil have god kvalitetsrengøring til en lav pris, så kan du finde det via denne side. Du kan selvfølgelig også få privat rengøringshjælp i dit private helårshjem på Bornholm, for der bor masser mennesker i de store byer Rønne og Nexø.

Billig sommerhus rengøring på Bornholm

Bornholm er en af Danmarks største turistattraktioner og er bedre kendt som solskinøen, i sommerhalvåret i hvert fald. Det er også en Ø præget af sommerhuse der bliver udlejet, og hver udlajning er lig med en ny rengøring der skal være grundig.

Det kan altså hurtigt blive en stor omkostning for enten udljeren eller lejeren. En win-win situation vil være at hyre billig privat rengøringshjælp på Bornholm, der kan træde til hver gang nogen forlader dit sommerhus. Dermed vil du kunne tilbyde en billigere udlajning og lejerne slipper altså også billigere.

Solskinsøen skinner også på rengøringsprisen

Det er ikke for sjov at jeg skriver der er billig rengøringshjælp på Borholm, for solskinsøen har valgt også at skinne på de gode priser der er på rengøring. Du kan hyre rengøringshjælp fra bare 138 kr. i timen og herudover benytte dig af servicefradraget hos skat, der vil betyde at du spare yderligere ca. 35 kr. i skat pr. rengøringstime. Den egentlige pris på din rengøring vil derfor blot være 103 kr. i timen.

En anden mulighed, som du også kan benytte servicefradraget til, er at indhente 3 tilbud på rengøring fra rengøringsfirmaer. De vil automatisk give deres bedste bud, da de ved de er oppe imod andre og dermed er du også sikret en bedre pris på forhånd. På denne måde vil du nok få tilbud fra nogle af de mange andre små byer på Bornholm og dermed og udvide dine mugligheder for at få den bedste rengøringshjælp på Bornholm.

Billig rengøring i Bornholm - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Bornholm.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Bornholm eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Bornholm?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Bornholm

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Bornholm.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Bornholm.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Bornholm.