Privat rengøringshjælp i Helsingør

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Helsingør du bor?

Hvornår du ønsker rengøring?

Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Helsingør

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Helsingør du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Helsingør hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Helsingør, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Rengøringsfirma i Helsingør

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Helsingør, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

3000 Helsingør, et af landets nemmeste postnumre og for mange porten til Sverige, selvom der sidenhen er kommet Øresundsbroen der også gøre det nemt at pendle frem og tilbage.

Helsingør er en fantastisk by at bo i med masser af historie i blandt andet Kronborg og mange smukke bydele, bygninger og interessante oplevelser. Derudover har du også hurtigt og nem adgang til resten af nordkysten med tog og bil fra Helsingør af.

Rengøringshjælp i Helsingør er billigt

Af samme årsag er der mange der vælger at bosætte sig i Helsingør, da man nemt kan komme til fx Sverige, men også har mange flotte omgivelser og motorvej helt ind til København. Det har også gjort at det er et godt sted at finde rengøringshjælp, da der i området bor mange der tilbyder det.

Du kan få relativt billig rengøringshjælp i Helsingør grunder det store udbud og den bedste måde at få det bedste rengøringstilbud på er ved at indhente 3 tilbud via vores side.

Udover den besparelse der ligger. iat indhente tilbud fra flere rengøringsfirmaer i Helsingør, så er der også en stor besparelse at hente hos SKAT i form af servicefradraget.

Rengøring i Helsingør

Find rengøring i andre byer nær Helsingør

Herunder kan du se andre byer tæt på Helsingør og klikke dig videre til byen for at få tilbud på rengøring i en af disse byer.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Helsingør?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Helsingør

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Helsingør.

Tæpperens

Find og få et godt tilbud på tæpperens i Helsingør.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Helsingør.