Privat rengøringshjælp i Holstebro

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Holstebro så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Holstebro

Sådan finder du privat rengøring i Holstebro

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Holstebro. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Holstebro, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Holstebro.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Holstebro og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Holstebro, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Holstebro

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Holstebro, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Holstebro

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Holstebro, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Holstebro

Håndværkerrengøring i Holstebro kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Holstebro

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Holstebro, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Alfa Service
Banevænget 14 A
7500 Holstebro

Tina-Ren
Råstedvej 10, Vind
7500 Holstebro

Firmanavn
Adresse
By

Firmanavn
Adresse
By

Billig rengøring i Holstebro er nemmere at finde end du tror, du kan nemlig gøre flere ting for at opnå rengøring til en billig pris i Holstebro. Her kan du læse om hvordan du på flere måder kan gøre din privat rengøring billigere:

 1. Indhent og sammenlign tilbud fra flere rengøringsfirmaer.
 2. Find privat rengøringhjælp og skær et led af prisen, i form af rengøringsfirmaet.
 3. Husk at benytte dig af servicefradraget der fortsat inkluderer fradrag for udgifter til privat rengøringshjælp (gælder ikke sort rengøring).

Du kan odover at hyre rengøringhjælp i Holstebro også finde en masse gode og gratis tips og tricks til effektiv rengøring nederst på siden her kan du se vores seneste tips og tricks.

Billig rengøring i Holstebro

Der er mange rengøringsfirmaer om buddet i holstebro, men alligevel kan det være svært at finde den gode rengøringshjælp og det skyldes i høj grad at der også at stor efterspørgsel på god rengøring i høj kvalitet.

Du kan dog stadig finde billig rengøringshjælp ved at indhente tilbud fra flere rengøringsfirmaer i Danmark, og særligt nær Holstebro eller i nærliggende store byer. Derudover er der mange penge at spare på rengøringsregningen, da man kan få fradrag for ydelser købt fra visse servicefag – herunder rengøring.

Du kan få et godt tilbud på rengøring i Holstebro, hvad end der er tale om flytterengøring, håndværkerrengøring eller en fast aftale på rengøring i hjemmet. Du kan også finde rengøring i Måbjerg, Munktoft, Mejrup Kirkeby, Borbjerg, Skave, Hogager, Halgårde, Tvis, Nørre Felding, Alstrup, Idom, Krunderup, Aulum, Sørvad, Bur, Linde, Asp, Hjerm, Vinderup, Vemb og Ulfborg der alle er små byer nær Holstebro.

Pris: Hvad koster rengøring i Holstebro?

Prisen på rengøring i Holstebro kan variere alt efter hvilket rengøringsfirma du vælger, hvor stor din opgave er og hvilken type rengøringsopgave der er tale om. Prisen for rengøring gennem vores samarbejdspartner er 320 kr. i timen, men kan også variere ved f.eks. flytterengøring.

Er der tale om almindelige rengøringsopgaver kan du altså få rengøring til en pris på 320 kr. i timen i Holstebro.

Håndværkerrengøring og flytterengøring i Holstebro pris

Når der er tale om håndværkerrengøring og flytterengøring er der ofte tale om en helt anden pris, da kravende til disse typer rengøring er meget strengere.

En håndværkerrengøring er mere omfattende og kræver i nogle tilfælde særlige maskiner for at kunne klare opgaven. En flytterengøring skal være virkelig grundig for at blive godkendt af udlejer ved fraflytningssyn. Derfor er der altså tale om højere priser, og begge dele kan også kræve dyrere maskiner og rengøringsmidler, hvilket giver højere omkostninger til dem der udfører rengøringen.

Du kan hos vores samarbejdspartner også få tilbud på slutrengøring og håndværkerrengøring i Holstebro, men her vil tilbuddet være unikt og ikke bare baseret på en standard timepris.

Rengøring i Holstebro

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Holstebro

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Holstebro. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i Holstebro - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Holstebro

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Holstebro

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.