Privat rengøringshjælp i Holstebro

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Kontakt et rengøringsfirma i Holstebro og få prisen på rengøring i Holstebro udfra følgende oplysninger:

Hvor i Holstebro du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Holstebro

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Holstebro du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Holstebro hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Holstebro, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Holstebro

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Holstebro, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i Holstebro

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Holstebro, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Holstebro

Håndværkerrengøring i Holstebro kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Holstebro

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Holstebro, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Udvalgte rengøringsfirmaer i Holstebro

Dit rengøringsfirma?

Alfa Service
Banevænget 14 A
7500 Holstebro

Tina-Ren
Råstedvej 10, Vind
7500 Holstebro

MJT Rengøring
Under Linden 1
7500 Holstebro

Billig rengøring i Holstebro er nemmere at finde end du tror, du kan nemlig gøre flere ting for at opnå rengøring til en billig pris i Holstebro. Her kan du læse om hvordan du på flere måder kan gøre din privat rengøring billigere:

 1. Indhent og sammenlign tilbud fra flere rengøringsfirmaer.
 2. Find privat rengøringhjælp og skær et led af prisen, i form af rengøringsfirmaet.
 3. Husk at benytte dig af servicefradraget der fortsat inkluderer fradrag for udgifter til privat rengøringshjælp (gælder ikke sort rengøring).

Du kan odover at hyre rengøringhjælp i Holstebro også finde en masse gode og gratis tips og tricks til effektiv rengøring nederst på siden her kan du se vores seneste tips og tricks.

Billig rengøring i Holstebro

Der er mange rengøringsfirmaer om buddet i holstebro, men alligevel kan det være svært at finde den gode rengøringshjælp og det skyldes i høj grad at der også at stor efterspørgsel på god rengøring i høj kvalitet.

Du kan dog stadig finde billig rengøringshjælp ved at indhente tilbud fra flere rengøringsfirmaer i Danmark, og særligt nær Holstebro eller i nærliggende store byer. Derudover er der mange penge at spare på rengøringsregningen, da man kan få fradrag for ydelser købt fra visse servicefag – herunder rengøring.

Du kan få et godt tilbud på rengøring i Holstebro, hvad end der er tale om flytterengøring, håndværkerrengøring eller en fast aftale på rengøring i hjemmet. Du kan også finde rengøring i Måbjerg, Munktoft, Mejrup Kirkeby, Borbjerg, Skave, Hogager, Halgårde, Tvis, Nørre Felding, Alstrup, Idom, Krunderup, Aulum, Sørvad, Bur, Linde, Asp, Hjerm, Vinderup, Vemb og Ulfborg der alle er små byer nær Holstebro.

Pris: Hvad koster rengøring i Holstebro?

Prisen på rengøring i Holstebro kan variere alt efter hvilket rengøringsfirma du vælger, hvor stor din opgave er og hvilken type rengøringsopgave der er tale om. Prisen for rengøring gennem vores samarbejdspartner er 320 kr. i timen, men kan også variere ved f.eks. flytterengøring.

Er der tale om almindelige rengøringsopgaver kan du altså få rengøring til en pris på 320 kr. i timen i Holstebro.

Håndværkerrengøring og flytterengøring i Holstebro pris

Når der er tale om håndværkerrengøring og flytterengøring er der ofte tale om en helt anden pris, da kravende til disse typer rengøring er meget strengere.

En håndværkerrengøring er mere omfattende og kræver i nogle tilfælde særlige maskiner for at kunne klare opgaven. En flytterengøring skal være virkelig grundig for at blive godkendt af udlejer ved fraflytningssyn. Derfor er der altså tale om højere priser, og begge dele kan også kræve dyrere maskiner og rengøringsmidler, hvilket giver højere omkostninger til dem der udfører rengøringen.

Du kan hos vores samarbejdspartner også få tilbud på slutrengøring og håndværkerrengøring i Holstebro, men her vil tilbuddet være unikt og ikke bare baseret på en standard timepris.

Rengøring i Holstebro

Find rengøring i andre byer nær Holstebro

Herunder kan du se andre byer tæt på Holstebro og klikke dig videre til byen for at få tilbud på privat rengøringshjælp i en af disse byer.

Billig rengøring i Holstebro - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Holstebro.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Holstebro eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Holstebro?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Holstebro

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Holstebro.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Holstebro.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Holstebro.