Vinduesvasker

Vinduerne skal vaskes og en vinduespudser koster gerne mellem 600 og 1200 kr. eller mere pr. gang. Det kan hurtigt få en til at tænke om ikke der er en billigere og smartere løsning i det teknologiske og moderne samfund vi nu lever i. Svaret er kort – jo, det er der skam! men er den løsning nu også ligeså god?

Vi kender allerede til de populære robotstøvsugere og ledningsfrie støvsugere, der har være med til at gøre støvsugning meget nemmere og mere effektivt i et moderne travlt familiehjem. Nu er der også vinduespudser maskiner og vinduesvasker robotter at finde på hylderne i byggemarkeder og online shops. I denne artikel har jeg taget et kig på de forskellige vinduesvaskere på markedet.

Hvilken vinduesvasker er bedst?

Når det kommer til maskiner og robotter indenfor rengøring, så er det et marked der bevæger sig hurtigt og hvert år kommer nye og bedre modeller. Det generelle konsensus på markedet er dog at Kärcher i øjeblikket har den bedste vinduespudser maskine, og Ecovacs Winbot er den bedste vinduespudser robot.

Og når jeg nu har lavet skellet, så lad os lige gøre det helt klart, for der er nemlig to typer vinduespudser maskiner – en manuel og en robot.

Vinduespudser maskine vs. robot

Når vi putter de to overfor hinanden i sådan en test, er der ingen tvivl om hvilken løsning der giver det bedste og flotteste resultat – det gør nemlig en manuel vinduespudser maskine – den rengør grundigere og med hjælp fra det menneskelige øje er det muligt at give de værste steder lidt ekstra kærlighed. Desuden er penge her allerede tjent ind efter 1-2 gange brug i forhold til at hyre en vinduespudser.

En robot vinduespudser er ikke helt nok udviklet teknologisk til at den giver de resultater man ønsker sig på sine vinduer. Selvom pengene i forhold til en vinduespudser er tjent ind efter 4-6 ganges brug, så er det ikke godt givet ud når man står bagefter og er utilfreds med resultatet gang på gang. En robot vinduespudser virker også bedst til store vinduer.

Vinduesvasker test – 5 bedste vinduespudser maskiner

Nu til de forskellige modeller, og selvom jeg allerede har afsløret hvilke der er de bedste på markedet lige nu, så er har jeg herunder taget et kig på nogle af de andre populære modeller, som tildels kan nogle andre ting og derfor kan være relevante for dig at vælge.

Modellerne jeg ser på herunder er alle fra anerkendte mærker og du kan se alle mærkerne og modellerne i listen herunder:

Kärcher

Skriv en kommentar