Oprydningsguide

Oprydning er en øvelse, og jo mere man gentager denne øvelse, des bedre bliver man også til at udføre den. Skal du tage noget med fra denne oprydningsguide, så er det vigtigste at du rydder op igen og igen, for så bliver du bedre til at gøre det der skal til for at lave en effektiv oprydning i hjemmet.

Men det er selvfølgelig ikke nok hjælp, og også derfor vi har lavet denne store oprydningsguide til dig – helt gratis. Der er nemlig en del ting du kan gøre for at få succes med din oprydning, og det er ikke sikkert at du ser disse ting klart før du har læst denne oprydningsguide.

Oprydning i hjemmet trin for trin

Oprydning i hjemmet kan være overskueligt og derfor er det rigtig vigtigt at gøre det trin for trin, og ikke nødvendigvis på en dag. Forsøger du at rydde alt op på en dag, så er der større sandsynlighed for at du fejler og ender med at give op fordi det bliver for overvældende.

Du kan nemt gøre oprydning mere overskueligt ved at huske på disse 3 ting:

  1. Læg telefon, iPad og andre distraherende fristelser væk inden du går igang.
  2. Hold pauser.
  3. Drik vand.

Det næste du skal gøre er at vælge hvor meget du vil starte med at rydde op. Start med at begræns oprydningen til noget småt, noget der virker overskueligt, og måske det sted i hjemmet der har generet dig mest grundet rod. Det kunne være:

  • Et værelse
  • Badeværelset
  • En reol
  • Køkkenskabe
  • Klædeskabet

Du skal ikke lade dig begrænse så kraftigt når du begynder oprydningen, hvis du har et lille hjem eller i er mange til at hjælpe, så kan det måske være en god idé at tage det hele på en gang (en dag, en weekend). Uanset hvor meget du vælger at starte med at rydde op, skal du nu følge nedenstående trin for trin oprydningsguide.

Oprydning og udsmidning

Oprydning og organisering

Oprydning og rengøring

Inspiration til oprydning

Det er ikke lige indenfor oprydning man oftest tænker på at finde inspiration, men faktisk kan det være en god ting at lade sig inspirere af hvordan andre rydder op og organisere deres ting. Der er langt flere inspirationskilder til oprydning end man skulle gå og tænke, og måske har du hørt om Marie Kondo der er blevet et helt fænomen indenfor oprydning og organisering i hjemmet.

Der findes også andre inspir

Marie Kondo

Oprydning før og efter

Tips til hurtig oprydning

Gratis hjælp til oprydning

Plan for oprydning

Skriv en kommentar