Mit bud vil være at langt størstedelen af danske hjem har trægulve, om ikke i hele huset, så i hvert fald i et rum. Det betyder også at du skal have en støvsuger til trægulve, der effektivt kan suge støv op fra hårde gulve.

Heldigvis kan du med al sandsynlighed bruge den støvsuger du har i forvejen, for der er nemlig ikke behov for en het ny støvsuger, du skal bare have en støvsuger med mundstykke til trægulve og andre hårde gulve. I denne artikel anbefaler vi selvfølgelig også de bedste støvsugere med mundstykke til trægulve, hvis du er på udkig efter en ny støvsuger.

Støvsuger mundstykke til trægulve

Alt efter hvilket støvsuger mærke du har skal du vælge et mundstykke der passer til denne støvsuger, det skal også enten være et kombimundstykke el. et børstemundstykke du skal bruge til trægulve. Hos Quickparts kan du finde nye originale el. alternative mundstykker til de fleste støvsuger modeller. Det er altså et godt sted at finde et støvsuger mundstykke til trægulve hvis du ikke har et el. hvis det du har er gået i stykker.

Herunder kan du se eksempler på de to typer mundstykker, som begge passer til flere mærker og modeller og kan fås hos Quickparts. Klik på knappen herunder for at finde et støvsuger mundstykke til trægulve, der passer til din støvsuger.

Kombimundstykke

Børstemundstykke

Se alle støvsuger mundstykke

Står du og mangler en helt ny støvsuger og har trægulve i hjemmet, så skal du selvfølgelig have noget mere end et mundstykke. Langt de fleste støvsugere fås med mundstykker der passer til trægulve, nemlig kombimundstykker, og herunder kan du læse mere om de bedste støvsugere lige nu.

5 bedste støvsugere til trægulve

Herunder kan du finde de bedste støvsugere til trægulve, som ikke er meget anderledes fra de bedste støvsugere generelt, da langt de fleste støvsuger kommer med et kombimundstykke der også virker til trægulve.

Miele Complete C3 Powerline

Man må sige at Miele bare er dygtige til at lave støvsugere, ikke bare har de den bedste støvsuger på markedet lige nu ifølge brugerne, de har også langt størstedelen af pladserne øverst på listen over de bedste støvsugere.

Philips FC8780

Philips er også et mærke der altid dukker op, ikke bare i støvsuger sammenhæng, men indenfor elektronik generelt hvor de udmærker sig indenfor flere områder og produkter. Derfor har de selvfølgelig også en støvsiger med på listen her.

Miele Complete C3 Eco

Igen er det Miele vi støder på her, samme linje af støvsugere, men en anden model med fokus på andre ting. Denne her støvsuger

Bosch BGS5335

Den fjerde og næstsidste støvsuger vi har med på listen her er fra mærket Bosch der ligesom Phillips gør det godt i mange forskellige elektronik kategorier og ikke bare indenfor rengøring. Men de gør det altså så godt indenfor støvsugning at de har en støvsuger med på listen over de bedste støvsugere til trægulve.

Electrolux EUO9GREEN

Historisk set har Electrolux været rigtig dygtige til at lave gode støvsugere til det private hjem, og de er stadig med i toppen når det kommer til de klassiske støvsugermodeller. Denne model er en af de bedste modeller fra Electrolux.