Krydderi opbevaring – Få ideer til organisering af krydderier

Vi har allesammen krydderier derhjemme, og derfor har du sikker også en skuffe el. et skab til krydderierne. Derfor kender du muligvis også til det kaos der kan opstå i en krydderiskuffe, og det skal vi have orden i her i denne artikel.

Salt og peber bruger vi hele tiden, men så er der alle de andre krydderier som karry, garam masala, spidskommen osv. der bliver taget i brug knap så ofte. Derfor kan det også ende lidt hulter til bulter i krydderiskuffen(-skabet) og måske med at du har flere poser og glas af samme krydderi, fordi du ikke kan huske om du har det når du er ude at købe ind.

Nu skal der en gang for alle orden i din krydderiskuffe, og her får du nogle gode råd til at komme igang.

Organisering med god krydderi opbevaring

Det der skal til for at du få orden i krydderiskuffen er ganske simpelt. Du skal have nogle opbevaringsglas el. opbevaringsbøtter der er ideelle til at opbevare krydderier i. Derudover skal du have/lave nogle etiketter til dine nye krydderiglas. Alt i alt er det en investering der vil koster dig omkring 300-500 kr. – det er ikke meget for at få orden i din krydderiskuffe, og du vil hurtigt spare det i udsmidning af krydderier der måske/måske ikke er for gamle.

Krydderiglas

Krydderiglas fås i forskellige udformninger, størrelser og ikke mindst til meget forskellige priser. Du kan få ganske fine og billige krydderiglas i f.eks IKEA, Søstrene Grene, Føtex el. Flying Tiger og dermed skabe orden i krydderiskuffen billigt.

Du kan også få smartere opbevaringsløsninger til dine krydderier, men så skal du lede udenfor de gængse dagligvarebutikker. Da jeg selv er lidt en nørd omkring opbevaring i hjemmet, så har jeg fundet en masse smarte, praktiske og elegante krydderiglas, hvoraf du kan se nogle af dem herunder.

Krydderiglas med trælåg

Krydderiglas med korklåg

Krydderiglas fra Ib Laursen

Krydderiglas med etiketter

Etiketter til krydderiglas

Etiketterne til dine krydderiglas er en vigtig del af at kunne opretholde orden i krydderiskuffen, det hjælper dig med at vide hvilket krydderier du har, hvor de står og du kan hurtigt tjekke om der er mangel på et krydderi.

Den nemmeste måde at lave krydderilabels på er ved at købe labelark hvor det er muligt at skrive på el. printe hvis du har mulighed for det.

Krydderiskuffe – Krydderi opbevaring til skuffe

Det er også en mulighed at købe en krydderiindsats til køkkenskuffer, der kan hjælpe dig med at holde krydderierne på deres vante plads i skuffen, og ikke kurer rundt som den bliver åbnet og lukket. Disse krydderiindsatser til skuffer fås i forskellige størrelser, så der er til de fleste standard køkkenskuffe mål.

Krydderiindsats til skuffen

Krydderihjørnehylde til skuffe

Krydderihylder til køkkenskuffer

Efter dette indlæg håber jeg at du har fundet inspiration til at skabe orden i din krydderiskuffe, eller måske er gået direkte til skuffen og har fået styr på det.

Du er mere end velkommen til at dele dine ideer til at få orden i krydderiskuffen i kommentarfeltet herunder.

Andre idéer til opbevaring af krydderier

Skuffen er ikke det eneste sted du kan opbevare dine krydderier og derfor skal du selvfølgelig også have nogle andre gode ideer til opbevaring og organisering af krydderier i køkkenet.

Krydderihylde

En anden måde at opbevare sine krydderier på, er på en lille krydderihylde på køkkenbordet el. køkkenvæggen. Nogle har også et krydderiskab over komfuret med hylder, hvor du kan bruge krydderi glas til at skabe overblik. Herunder kan du se nogle gode ideer til krydderihylder i køkkenet.

Fås i sort/hvis og m. 2/3 trin
Fås i sort el. hvid
Fås i 2 længder

Billige krydderiglas

Øverst på siden her kan du se et udvalg af krydderiglas der båder er billige og dyre. Generelt har jeg valgt at sætte fokus på krydderiglas af lidt højere kvalitet og derfor også til en højere pris, men man kan også få meget billige krydderiglas i f.eks. Søstrene Grene og Flying Tiger.

Krydderiglas i Søstrene Grene

Søstrene Grene er en butik der har alverdens skønne produkter til hele hjemmet, herunder er der også et bredt sortiment af produkter til køkkenet, hvor de har mange redskaber og forskellige opbevaringsløsninger.

De har også opbevaring til krydderier i form af små fine patentglas der fås i forskellige størrelser og er perfekt til organisere dine krydderier i en skuffe eller på en hylde.

Krydderiglas i Flying Tiger

Flying Tiger har alverdens ting til hjemmet, samt sjov og spas. De har blandt andet et stort sortiment indenfor ting til køkkenet og herunder også nogle krydderiglas der er meget billige.

Her er der også tale om patentglas med trykknaplukning til meget billige penge pr. glas. Du kan se hvordan deres krydderiglas ser ud her.

Skriv en kommentar