Privat rengøringshjælp i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Rengøringsartikler til privat og erhverv så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Sådan finder du privat rengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Rengøringsartikler til privat og erhverv, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Rengøringsartikler til privat og erhverv.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Rengøringsartikler til privat og erhverv og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Rengøringsartikler til privat og erhverv, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Rengøringsartikler til privat og erhverv, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Håndværkerrengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Rengøringsartikler til privat og erhverv, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Rengøringsartikler bruges i højere grad end nogensinde både i privat sammenhæng og erhvervssammenhæng. Rengøringsartikler er desværre ikke uden kemi og derfor skal vi gøre vores bedste for at få fokus på en mere miljøvenlig rengøring og dermed miljøvenlige rengøringsartikler til privat og erhverv. Derfor finder du kun bæredygtige rengøringsartikler og rengøringsudstyr her på siden, så du ikke kan undgå at tage det bæredygtige valg.

Køb billige rengøringsartikler der er gode for miljøet

Vi vil gerne have billige rengøringsartikler, men vi vil også gerne have at de skal være gode for miljøet. Det hænger ikke 100% sammen, da miljøvenlige rengøringsartikler og professionelt rengøringsudstyr er lidt dyrere at producere og derfor er det ikke de billigste rengøringsartikler. Du kan dog stadig finde miljørigtige rengøringsartikler til en god pris her på siden. Herunder kan du vælge en kategori af rengøringsartikler og finder det bedste og billigste i en miljørigtig udgave.

Rengøringsmidler

Rengøringsklude

Rengøringssvampe

Rengøringsudstyr

Opvask

Tøjvask

Billig rengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Rengøringsartikler til privat og erhverv

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.