Privat rengøringshjælp i Greve

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Greve du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Greve

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Greve du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Greve hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Greve, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Greve

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Greve, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i Greve

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Greve, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Greve

Håndværkerrengøring i Greve kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Greve

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Greve, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Udvalgte rengøringsfirmaer i Greve

Dit rengøringsfirma?

Karlslunde Erhvervsrengøring
Lille Strandgårdsvej 2
2690 Karlslunde

MasterService ApS
Greve Landevej 138
2670 Greve

MM Ejendomsservice og Rengøring ApS
Vesterbjerg 22
2670 Greve

Greve eller Greve Strand er en by på Sjælland syd for Købenahvn. Det er et tæt beboet boligområde og der er derfor stor efterspørgsel på rengøringsfirmaer og deres rengøringshjælp. Her på siden kan du indhente tilbud på rengøring i Greve helt gratis og uforpligtende.

Pris på de forskellige rengøringtyper i Greve

Du kan have brug for hjælp til rengøring på mange forskellige måder. Måske søger du fast rengøring i et interval der hedder hver uge, hver anden uge eller en gang om måneden. Det kan også være du har holdt en fest eller skal flytte og dermed bare skal bruge en engangsrengøring.

Flytterengøring – klassisk rengøringsbehov hvis du bor i en lejebolig og skal flytte ud af den helt rengjort, det kan også være relevant ved salg af hus alt efter aftalen. Du får en fast pris baseret på antallet af kvadratmeter og hvor beskidt der er.

Håndværkerrengøring – også meget efterspurgt rengøringstype når man har haft renovering eller ombygning, der har efterladt et værre byggerod. Du får en fast pris baseret på areal og byggematerialer der skal skaffes af vejen.

Uanset hvilken type rengøring du søger, så husk på at prisen kan du også få servicefradrag for hos SKAT. Det betyder at du skal indberette dine udgifter til rengøring til skat og herefter får du et fradrag i din indkomst. Det gør rengøring endnu billigere end den pris der står på din kvittering fra rengøringsfirmaet.

Find også rengøringshjælp i mindre byer nær Greve, herunder rengøring i Mosede, Kildebrønde, Tune og Karlstrup.

Rengøring i Greve

Find rengøring i andre byer nær Greve

Herunder kan du se andre byer tæt på Greve og klikke dig videre til byen for at få tilbud på privat rengøringshjælp i en af disse byer.

Billig rengøring i Greve - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Greve.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Greve eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Greve?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Greve

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Greve.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Greve.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Greve.