Privat rengøringshjælp i Rengøringsmidler

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Rengøringsmidler så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Rengøringsmidler

Sådan finder du privat rengøring i Rengøringsmidler

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Rengøringsmidler. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Rengøringsmidler, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Rengøringsmidler.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Rengøringsmidler og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Rengøringsmidler, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Rengøringsmidler

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Rengøringsmidler, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Rengøringsmidler

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Rengøringsmidler, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Rengøringsmidler

Håndværkerrengøring i Rengøringsmidler kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Rengøringsmidler

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Rengøringsmidler, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Rengøringsmidler er det vi bruger til at gøre tingene rent med og er derfor en helt essentiel del af rengøringen i privaten såvel som erhvervsmæssig regi. Her på siden guide vi dig til de bedste miljøvenlige rengøringsmidler på markedet, hvilket mærker du skal købe og hvor du kan købe billige rengøringsmidler med minimal miljømæssig belastning.

Bedste miljøvenlige rengøringsmidler

Herunder kan du finde en oversigt over forskellige rengøringsmidler til forskellige formål. I hver kategori har vi udvalgt de bedste miljøvenlige rengøringsmidler fra rengøringsmærker der har et bæredygtigt fokus.

Universalrengøring

Universalrengøringsmiddel er et af de mest brugte rengøringsmidler. Find miljøvenlig universalrengøring her.

Opvaskemiddel

Gulvvaks

Vaskemiddel

Bæredygtige leverandører af rengøringsmidler

Der er efterhånden mange bæredygtige leverandører af miljøvenlige rengøringsmidler og det er super godt. De har hver især forskellige produkter og forskellige tilgange til at gøre deres rengøringsmidler miljøvenlige, men vi har udvalg de absolut bedste i klassen og du kan læse lidt mere om dem herunder.

Byoms

Byoms er måske et af de mest kendte miljøvenlige og bæredygtige rengøringsmidler lige nu efter deres deltagelse i Løvens Hule sæson 7. Ikke nok med den medieomtale der følger efter deltagelsen i dette program, så er mærket også stiftet af en tidligere damehåndboldspiller der spiller for Jernladies i 1990’erne og vandt OL-guld, hvilket kun har gjort dem mere bemærkelsesværdige.

Byoms har fokus på at producerer og leverer rengøringsmidler med en bedre bakteriebalance til universal brug, gulvvask, badeværelse, tøjvask, lugtfjerner, opvask og alle andre overflader. Det betyder at de levere rengøringsmidler med probiotica, men de er også Ecocert og er lavet på naturlige og plantebaserede ingredienser. Deres rengøringsmidler er derudover leveret i flasker lavet af 100% genanvendt plast og er allergivenlige.

Sonett

Sonett er et af de ældste miljøvenlige leverandører af rengøringsmidler i branchen. Det er et tysk firma der har produceret rengøringsmidler siden 1977 og den dag i dag er et af de førende brands indenfor miljøvenlig rengøring til hjemmet og erhverv.

Sonett har rengøringsmidler til de fleste lejligheder og brugformer. Du kan finde Sonett universalrengøring som kan bruges til praktisk talt alt, men derudover har de også desinfektionsmiddel (håndsprit), opvaskemiddel, overfladerens, glas- og vinduesrens osv. Deres fokus er på ikke at forurene vand og så er deres produkter lavet af 100% bionedbrydelige ingredienser og er helt allergivenlige.

Ulrich Natürlich

Nuuii

Klar rengøring

neat.

BioMio

OceanSaver

Billig rengøring i Rengøringsmidler - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Rengøringsmidler

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Rengøringsmidler

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.