Rengøringsmidler

Rengøringsmidler er det vi bruger til at gøre tingene rent med og er derfor en helt essentiel del af rengøringen i privaten såvel som erhvervsmæssig regi. Her på siden guide vi dig til de bedste miljøvenlige rengøringsmidler på markedet, hvilket mærker du skal købe og hvor du kan købe billige rengøringsmidler med minimal miljømæssig belastning.

Bedste miljøvenlige rengøringsmidler

Herunder kan du finde en oversigt over forskellige rengøringsmidler til forskellige formål. I hver kategori har vi udvalgt de bedste miljøvenlige rengøringsmidler fra rengøringsmærker der har et bæredygtigt fokus.

Universalrengøring

Universalrengøringsmiddel er et af de mest brugte rengøringsmidler. Find miljøvenlig universalrengøring her.

Opvaskemiddel

Gulvvaks

Vaskemiddel

Bæredygtige leverandører af rengøringsmidler

Der er efterhånden mange bæredygtige leverandører af miljøvenlige rengøringsmidler og det er super godt. De har hver især forskellige produkter og forskellige tilgange til at gøre deres rengøringsmidler miljøvenlige, men vi har udvalg de absolut bedste i klassen og du kan læse lidt mere om dem herunder.

Byoms

Byoms er måske et af de mest kendte miljøvenlige og bæredygtige rengøringsmidler lige nu efter deres deltagelse i Løvens Hule sæson 7. Ikke nok med den medieomtale der følger efter deltagelsen i dette program, så er mærket også stiftet af en tidligere damehåndboldspiller der spiller for Jernladies i 1990’erne og vandt OL-guld, hvilket kun har gjort dem mere bemærkelsesværdige.

Byoms har fokus på at producerer og leverer rengøringsmidler med en bedre bakteriebalance til universal brug, gulvvask, badeværelse, tøjvask, lugtfjerner, opvask og alle andre overflader. Det betyder at de levere rengøringsmidler med probiotica, men de er også Ecocert og er lavet på naturlige og plantebaserede ingredienser. Deres rengøringsmidler er derudover leveret i flasker lavet af 100% genanvendt plast og er allergivenlige.

Sonett

Sonett er et af de ældste miljøvenlige leverandører af rengøringsmidler i branchen. Det er et tysk firma der har produceret rengøringsmidler siden 1977 og den dag i dag er et af de førende brands indenfor miljøvenlig rengøring til hjemmet og erhverv.

Sonett har rengøringsmidler til de fleste lejligheder og brugformer. Du kan finde Sonett universalrengøring som kan bruges til praktisk talt alt, men derudover har de også desinfektionsmiddel (håndsprit), opvaskemiddel, overfladerens, glas- og vinduesrens osv. Deres fokus er på ikke at forurene vand og så er deres produkter lavet af 100% bionedbrydelige ingredienser og er helt allergivenlige.

Ulrich Natürlich

Nuuii

Klar rengøring

neat.

BioMio

OceanSaver